​​​

Şubemize gitmeden de müşterimiz olabilir size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Online görüşme ile Müşterimiz olmanızı takip eden günden itibaren

• 1 yıl boyunca Havale/EFT/FAST işlemlerinden (EFT mesaj ücreti dahil) ücret alınmayacaktır.
  • İlk yıl için Bankkart kredi kartı yıllık ücreti uygulanmayacaktır.
  • Bankkart kredi kartı ile yapacağınız ilk alışverişiniz için 50 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.
  • 31.12.2021 tarihine kadar Uzaktan Müşteri Edinimi süreci ile müşterimiz olmanız ve Bankkart Mobil uygulamamızdan kampanyaya katılım sağlamanız durumunda, Bankamızdan ilk alacağınız Bankkart’ınızın kredi kartı özelliği ile 500 TL'ye ulaşan taksitli alışverişe 25 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.
  • 31.12.2021 tarihine kadar İnternet Şube veya Ziraat Mobil’den yeni açılacak olan 10.000 – 5.000.000 Türk Lirası vadeli mevduat hesaplarına Dinamik Hesap Faizi uygulanacaktır. Dinamik Hesap Faizi kampanyası ile ilgili bilgilere Dinamik Hesap Faizi kampanyası ile ilgili bilgilere ulaşmak için tıklayınız buradan ulaşabilirsiniz.
  • Kamu Bankaları ATM’lerinde “başka banka ATM’lerinde işlem yapılmasına ilişkin ücretleri” ödemeksizin işlem yapabilirsiniz.

Nasıl Ziraat Bankası müşterisi olurum?

Uygulama marketlerinden indireceğiniz Ziraat Mobil’i telefonunuza yükleyip açtıktan sonra karşınıza çıkacak olan “Müşterimiz Olun” butonunu tıklayarak, başvuru işleminize başlayabilirsiniz.

İlk olarak uygulamada belirtilen işlem adımlarını takip ederek T.C. Kimlik Kartınız ile kişisel verileriniz biyometrik olarak doğrulanacaktır.

Biyometrik doğrulamanız başarıyla tamamlandıktan sonra, kişisel bilgilerinizi ve Bankamız ürünlerinden hangilerine başvurmak istediğinizi belirteceğiniz alanlar görüntülenecektir. Lütfen bu alanları eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurunuz.

Son adımda ise, uygulamamız sizleri müşteri temsilcimizle canlı ve görüntülü görüşme yapacağınız aşamaya yönlendirecektir. Bu aşamada müşteri temsilcimizin yapacağı yönlendirmeleri takip etmeniz gerekmektedir.

Başvurunuz başarıyla tamamlanıp görüntülü görüşmeniz sonlandığında, artık siz de Ziraat Bankası müşterileri arasındaki yerinizi almış olacaksınız.

Kolaylığı teknoloji ile birleştiren yeniliklerimizle her zaman yanınızdayız.

Ziraat Mobil IOS Uygulaması

QR kodu ile iOS tabanlı