English

SUNUŞ
YÖNETİM VE KURUMSAL YÖNETİM UYGULAMALARI
FİNANSAL BİLGİLER VE RİSK YÖNETİMİ

2013 Yılı Reklam ve Tanıtım, Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler

Ziraat Bankası, 150 yıldır toplumsal paylaşım ruhu ile hareket ederek kültürel ve sanatsal alanlara sürekli destek sağlamaktadır.

Ziraat Bankası’nın toplumsal katkı çalışmaları devam ediyor.
Ziraat Bankası, kültür, sanat, eğitim ve spor başta olmak üzere çeşitli alanlarda bireyi ve toplumu geliştirmeyi hedefleyen çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Özellikle toplumun kültürel birikimine katkıda bulunacak projelere imza atan Banka, sosyal sorumluluk anlamında üstlendiği misyonu her yıl bir adım daha ileriye taşımaya devam etmektedir.


27 Kasım 2013 tarihinde Ankara’da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakan Yardımcımız Sayın Ali BABACAN’ın katılımlarıyla onurlandırdıkları ve Ziraat Bankası üst yönetimi ile birlikte 3 bin seçkin davetlinin katıldığı 150. Yıl Resepsiyonu.

150. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları
2013 yılı içerisinde Banka’nın 150. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında 26 bin çalışanın coşkulu katılımlarıyla Diyarbakır, Ankara, İstanbul, İzmir ve Trabzon’da 150. Yıl Personel Buluşmaları etkinlikleri düzenlenmiş ve etkinlikler çalışanların büyük memnuniyetini kazanarak motivasyonlarına da çok önemli katkı sağlamıştır.

Ayrıca 27 Kasım 2013 tarihinde Ankara’da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakan Yardımcımız Sayın Ali BABACAN’ın katılımlarıyla onurlandırdıkları ve Bankamız üst yönetimi ile birlikte 3 bin seçkin davetlinin katıldığı 150. Yıl Resepsiyonu etkinliğimiz düzenlenmiş ve etkinlik yurt içi basın tarafından büyük ilgi görmüştür.

Ankara Congresium Kongre merkezinde yapılan resepsiyonda bina dışında ve fuaye alanında yapılan görsel efektler ile Türkiye’deki en büyük video mapping uygulamalarından biri yapılmıştır. Yapılan uygulama ile resepsiyona gelen davetliler tarihi bina görüntüsünün kapılarından geçerek fuaye alanına ulaşmıştır. Fuaye alanında oluşturulan ve iç mekan ölçeğinde boyut ve çözünürlük açısından eşsiz görüntü deneyiminin yaşatıldığı indoor mapping sistemiyle Ziraat Bankası’nın kurulduğu günden günümüze yaşadığı değişim, gelişim, bugün geldiği nokta, video gösterimle konuklarla paylaşılmıştır.

Tanıtım Faaliyetleri
Ziraat Bankası, daha önce gerçekleştirilen 4 sezonda olduğu gibi 2013/2014 futbol sezonunda da Türkiye Kupası’nın isim hakkına sponsor olarak, Ziraat Türkiye Kupası ismini almıştır.

Ayrıca 2007/2008 sezonundan itibaren Aroma Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde Bankamızı başarılı bir şekilde temsil eden spor kulübümüze 2013/2014 sezonunda da reklam ve tanıtımımızın yapılması için sponsor olunmuştur.

Bu dönem içerisinde büyük beğeni kazanan Ziraat Bankası’nın reklam ve tanıtımının yapılması amacıyla Futbol Makinesi, Kazandıran Bankkart, Yurtdışı Şubeler ve 150. Yıl reklam filmleri yayınlanmıştır. Futbol Makinesi reklam filmi reklam sektörünün en prestijli ödüllerinin dağıtıldığı “Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri” yarışmasında 5 kristal, 3 gümüş elma kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

Kültürel Değerler Korunuyor
Ziraat Bankası, 150 yıldır toplumsal paylaşım ruhu ile hareket ederek kültürel ve sanatsal alanlara sürekli destek sağlamaktadır. Bu değerler çerçevesinde Ziraat Bankası sosyal sorumluluğun bir parçası olarak, 2013 yılında da sağlık, eğitim, hizmet ve spor faaliyetlerine gerekli desteği vermiştir.

Sanata destek bir Ziraat geleneğidir.
Kuruluşundan bu yana sanata ve sanatçıya verdiği önemi Sanat İçin Sanatın İçinde sloganıyla bütünleştiren Ziraat Bankası, tüm sanat dallarında çeşitli etkinliklerde bulunmaya devam etmektedir. Ziraat Bankası sanata verdiği destek zincirine 1990’lı yıllardan itibaren yeni halkalar eklemiş, Mithatpaşa, Kuğulu, Tünel ve Kızıltan Ulukavak Sanat Galerileri ile Ömer Nafi Güvenli Sergi Salonu’nu sanatseverlerin kullanımına sunmuştur. 2013 yılında Ankara Kuğulu ve İstanbul Tünel Sanat Galerisi’nde açılan 7 adet sergi, 20 bini aşan sanatsever tarafından ziyaret edilmiştir.

İlk Bankacılık Müzesi Ziraat’ten
20 Kasım 1981 tarihinde açılan Ziraat Bankası Müzesi, Ankara’nın Ulus Semtinde bulunan tarihi Genel Müdürlük binasının Şeref Salonunda yer almaktadır. Cumhuriyetin hemen her aşamasına bizzat tanık olmuş Banka’nın 150 yıllık köklü geçmişinin sergilendiği müze, Türkiye’de açılan ilk Bankacılık Müzesi olma özelliğini taşımaktadır. Başlangıcından bugüne dek Türkiye bankacılık sisteminin ticari, ekonomik, siyasi, kültürel, sanatsal, eğitsel değişimini ve geçmişten bugüne yaşanan gelişimini gösterme özelliğine sahip olan Ziraat Bankası Müzesi, bu özellikleri içinde barındıran ve bankacılık sisteminde kullanılan pek çok antika objeyi, tarihi bir atmosfer içinde sergilemektedir.

Diğer Faaliyetler
Ziraat Bankası 2013 yılında da yurt içi ve yurt dışında açılan birçok fuara sponsor olarak ülkemiz için önemli projelerin hayata geçirilmesine katkıda bulunmuştur.

 

Copyright ©2014 Ziraat Bankası
Powered by Tayburn