English

SUNUŞ
YÖNETİM VE KURUMSAL YÖNETİM UYGULAMALARI
FİNANSAL BİLGİLER VE RİSK YÖNETİMİ

Ziraat Bankası Üst Yönetimi

Özgeçmişleri görmek için fotoğrafları tıklayınız.

ÖMER M. BAKTIR
Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1990 yılından itibaren Pamukbank T.A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Servis Yöneticisi ve Bölüm Yöneticisi olarak çalıştı. Aralık 2004’te Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de görev yapmaya başlayan Baktır, 14.06.2005 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı ve Mart 2010 tarihine kadar sırasıyla Kurumsal Ticari Pazarlama, Kurumsal ve KOBİ Pazarlama, Kurumsal ve Ticari Pazarlama, Kredi Tahsis ve Yönetiminden sorumlu oldu. Mart 2010’da Cengiz Holding’de göreve başlayan Baktır, Ekim 2011 tarihine kadar CFO-İcra Komitesi Üyeliği yaptı. Baktır, Kasım 2011’den itibaren Bankamızda Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

MUSA ARDA
Kredi Tahsis ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Meslek hayatına 1994 yılında Pamukbank’ta Mali Tahlil Uzman Yardımcısı olarak başladı. 1994-2004 yılları arasında aynı bankada Uzman, Genel Müdürlükte çeşitli birimlerde Servis Yöneticisi ve Güneşli Kurumsal Şube’de Pazarlama Yöneticisi olarak çalıştı. 2005 yılında T. Halk Bankası A.Ş.’de Ticari Pazarlama Daire Başkanlığında Bölüm Müdürü olarak göreve başladı. Daha sonra sırası ile Mali Tahlil Daire Başkanı, Kredi Politikaları ve Proje Değerlendirme Daire Başkanı, Ticari Krediler Daire Başkanı, İstanbul II. Bölge Koordinatörü olarak görev yaptı. Kasım 2011’den bu yana Bankamızda Kredi Tahsis ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

M. CENGİZ GÖĞEBAKAN
Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl Pamukbank T.A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatını, 1994 yılından sonra yine aynı kurumda; Firma Değerlendirme, Kredi İzleme, Kredi Tahsis, İdari Takip ve Kredi Politikaları Bölümlerinde, Bölüm Yöneticisi olarak sürdürdü. 17.11.2004 tarihinde Perakende Krediler’den sorumlu olarak başladığı Türkiye Halk Bankası A.Ş.’deki görevine, 09.06.2005 tarihinden sonra Risk Tasfiye’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etti ve aynı kurumda 2007-2010 yılları arası Kredi Politikaları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Mayıs 2010-Ekim 2011 tarihleri arasında Anadolubank A.Ş.’de Kredilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Göğebakan, Kasım 2011’den itibaren Bankamızda Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

BİLGEHAN KURU
Hazine ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı Üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü’nde finans ağırlıklı yüksek lisans yaptı. Mesleki kariyerine 1986-1988 yılları arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Kambiyo Memuru olarak başladı. 1988 yılında Pamukbank T.A.Ş.’de Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. Hazine Bölümünde Servis Yöneticisi ve Bölüm Yöneticisi olarak çalıştı. 2004 yılı Kasım ayında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Döviz ve Para Piyasaları Daire Başkanı olarak görev yaptı. Haziran 2007-Temmuz 2011 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Bilgehan Kuru, Temmuz 2011’den itibaren Bankamızda Hazine ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

OSMAN ARSLAN
Uluslararası Bankacılık ve Ortaklıklar Genel Müdür Yardımcısı

1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik bölümünden mezun oldu. 2006-2008 yıllarında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 1995-1996 yılları arasında Bankamız Bankacılık Okulunda göreve başlayan Arslan, 1996-1998 yılları arasında Bankamızda Uzman, 1998-2000 yılları arasında Sümerbank A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı, 2000-2004 yılları arasında Asya Katılım Bankası A.Ş.’de Müfettiş ve Müdür Yardımcısı, 2004-2012 yılları arasında Halk Bankası A.Ş.’de Bölüm Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Arap Türk Bankası’nda Genel Müdür olarak görev yaptı. Halen A&T Bank Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Mart 2012’de Finansal Yönetimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bankamızdaki görevine başlayan Osman Arslan, Ocak 2013’ten itibaren Uluslararası Bankacılık ve Ortaklıklar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

ALPASLAN ÇAKAR
Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında Bankamızda Müfettiş Yardımcısı olarak işe başlayıp, Müfettişlik ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Çakar, 2005 yılında Bölge Baş Müdürlüğü görevine atandı. Ağustos 2007 yılında Daire Başkanı olan Çakar, sırasıyla Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı ve Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Eylül 2013’ten itibaren Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

CEM İNAL
Finansal Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 1992’de Müfettiş Yardımcısı olarak Bankamızda göreve başlayan Cem İnal; Müfettiş, Şube Müdürü, Bölge Baş Müdürü ve Daire Başkanı olarak görev yaptı. Kasım 2011’de Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan İnal, Ocak 2013’ten itibaren Finansal Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

PEYAMİ ÖMER ÖZDİLEK
İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında Müfettiş Yardımcısı olarak Bankamızda göreve başlayıp, teftiş kadrosunun çeşitli kademelerinde çalıştıktan sonra sırasıyla Londra, Gayrettepe Şube Müdürü ve İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı olarak görev yapan Özdilek, Eylül 2013’ten itibaren İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

YUNUS UYGUR KOCAOĞLU
Bilgi Teknolojileri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olan ve İşletme alanında yüksek lisansı bulunan Yunus Uygur Kocaoğlu, çalışma hayatına 1997 yılında başladı. Çeşitli özel kuruluşlarda Yazılım Mühendisi olarak görev yapan Kocaoğlu, 2003 yılında Fintek Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş.’de göreve başladı. Bölüm Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür görevlerinde bulunan Kocaoğlu, Bankamızda Ocak 2013’ten itibaren Bilgi Teknolojileri Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

BÜLENT SUER
Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yılında Bankamız Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Sonrasında Müfettiş, Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve Bölge Yöneticiliği görevlerini yerine getiren Suer, Eylül 2013’ten itibaren Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

YÜKSEL CESUR
İç Sistemler Genel Müdür Yardımcısı

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 1996 yılında Müfettiş Yardımcısı olarak Bankamızda göreve başlayarak, daha sonra Müfettiş olarak atandı. 2005 yılından itibaren Eğitim Bölüm Başkanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2007 yılında Hazine Operasyonları Daire Başkanlığı’na atanan Cesur, bu görevin ardından Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı olarak çalıştı. Eylül 2013’te Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine atanan Cesur, Nisan 2014 tarihinden itibaren İç Sistemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Copyright ©2014 Ziraat Bankası
Powered by Tayburn