SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORU 2014
EN Facebook Twitter Instagram Youtube Google Plus

Ziraat Finans Grubu

Ziraat Bankası, bankacılık, sigorta, bireysel emeklilik, yatırım bankacılığı, portföy yönetimi, finansal kiralama ve finansal teknolojiler alanlarında geniş bir yurt dışı ve yurt içi iştirak portföyüne sahiptir.

Ziraat Finans Grubu’nu oluşturan iştirakler birlikte değerlendirildiğinde, Ziraat markasının sürdürülebilirlik performansının en geniş ölçekte üretilmesine ve paylaşılmasına imkan sunan geniş ve küresel bir yapılanma ortaya çıkmakta ve Banka’nın en geniş anlamdaki etki alanını tanımlamaktadır.2

2) Ziraat Bankası’nın konsolide bilançolarına dahil edilmiş bulunan iştiraklerine ait bilgiler 2014 Faaliyet Raporunun 220. sayfasında sunulmuştur.

G4-6, G4-8, G4-17

Yurt dışında…
Ziraat Bankası, 16 farklı ülkede 85 noktadaki şube, temsilcilik ve iştirak bankaları ile uluslararası alanda en yaygın hizmet ağına sahip Türk bankası konumunu güçlendirerek sürdürmektedir.

Global hizmet noktaları, Ziraat Bankası’nın uluslararası bankacılık stratejisi ve vizyonuna bağlı olarak, faaliyet gösterdikleri ülkelerde her geçen gün etkinliğini artırmaktadır.

Ziraat Bankası, faaliyet gösterdiği 16 ülke ile Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmakta, dış ticaretin finansmanında güçlü rol üstlenmekte ve yüksek pay almaktadır.

Ülkemiz girişimcileri ve firmaları başta olmak üzere faaliyet gösterilen coğrafyalarda tüm müşterilerine hızlı, modern ve kaliteli hizmet sunmak, “Ziraat Finans Grubu”nun temel anlayışıdır ve bu çerçevede etkin bir sinerji oluşturmaya yönelik yapılanma çalışmaları devam etmektedir.

Sunuş
Ziraat Bankası ve Sürdürülebilirlik
Üretilen ve Paylaşılan Değer