İnternet ve Mobil Bankacılığa Online Başvuru

Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ve kart bilgileriniz ile ek kontrolleri sağlamanız durumunda https://bireysel.ziraatbank.com.tr adresinden ve Ziraat Mobil’den online başvuru ile internet ve mobil bankacılık kanallarımıza başvurabilir ve tüm bankacılık işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat’in dijital kanallarına Şubeye gitmeden başvuru hakkında detaylı bilgi için Ziraat'in dijital kanallarına Şubeye gitmeden başvuru hakkında detaylı bilgi için tıklayınız tıklayınız.

Kolaylığı teknoloji ile birleştiren dijital kanallarımız ile her zaman yanınızdayız…

İnternet Bankacılığı’ na Girişin Yeni Yolu: T.C. Kimlik Kartı

T.C. Kimlik Kartınız ile diz üstü bilgisayarlarda bulunan kart okuyuculara veya harici kart okuyuculara kimlik kartınızı yerleştirip, kimlik kartınıza ait PIN'i kullanarak İnternet Bankacılığı'na kolay ve daha güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

ATM Avuç İçi Tanıma Sistemi

ATM'lerimizden avuç ayası ile işlem yapma dönemi başladı. ATM'lerimizden Bankkart ya da kredi kartınız olmadan biyometrik kimlik tespiti ile hızlı ve pratik olarak tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.​​