İnternet ve Mobil Bankacılığa Online Başvuru

Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ve kart bilgileriniz ile ek kontrolleri sağlamanız durumunda https://bireysel.ziraatbank.com.tr adresinden ve Ziraat Mobil’den online başvuru ile internet ve mobil bankacılık kanallarımıza başvurabilir ve tüm bankacılık işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat’in dijital kanallarına Şubeye gitmeden başvuru hakkında detaylı bilgi için Ziraat'in dijital kanallarına Şubeye gitmeden başvuru hakkında detaylı bilgi için tıklayınız tıklayınız.

Kolaylığı teknoloji ile birleştiren dijital kanallarımız ile her zaman yanınızdayız…

Güvenli Ödeme Sistemi

İkinci el motorlu kara taşıtı alım satımında söz konusu taşıtın mülkiyeti ile satış bedelinin eş zamanlı ve güvenli şekilde el değiştirmesi için Türkiye Noterler Birliği Bilişim Sistemi ile entegre olarak çalışacak Güvenli Ödeme Sistemi Şubelerimiz, İnternet Bankacılığı ve Ziraat Mobil kanalları ile müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur. Bu sistemle taşıt alım satım işlemlerinizi hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı’ na Girişin Yeni Yolu: T.C. Kimlik Kartı

T.C. Kimlik Kartınız ile diz üstü bilgisayarlarda bulunan kart okuyuculara veya harici kart okuyuculara kimlik kartınızı yerleştirip, kimlik kartınıza ait PIN'i kullanarak İnternet Bankacılığı'na kolay ve daha güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.